Eminevim’le 5 bin 780 Bursalı hayallerine kavuştu!

24 Ekim 2018
Eminevim’le 5 bin 780 Bursalı hayallerine kavuştu!

Türkiye’de 81 ilde, 100’ü aşkın şubesiyle ve mobil ofisleriyle, çağrı merkezi ve web sitesiyle düşük taksitler ödeyerek, faizsiz ev ve konut sahibi olma hayali kuran milyonlarca kişiye ulaşan ve şimdiye kadar 120.000’i aşkın kişiyi konut ve araç sahibi yapan Eminevim Sistemi bu sefer de Bursa’lıların tapu heyecanına ortak oldu. Her ay farklı illerde konut tapusu teslim töreni düzenleyen Eminevim,
Bursa'da gerçekleştirdiği törende tam 100 aileye tapularını teslim etti. 1991’den bugüne, Eminevim Sistemi sayesinde Bursa’dan 5780 aile konut ve araç hayallerine kavuştu.


Crowne Plaza Bursa’da düzenlenen programa 1000’e yakın davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün, Yönetim Kurulu Üyeleri, genel merkez ve bölge yöneticileri katıldı.



Düşük ve orta gelirli olup konut ve araç sahibi olmak isteyen veya yatırım yapmayı hedefleyen kişilerin ev ve konut sahibi olmalarına fırsat veren bir sistem oluşturduklarını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Eminevim Elbirliği Sistemi iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Kredi geri ödemeleri oldukça yüksek, şu anda bu yolla ev almak iyice zorlaştı ve inşaat sektöründe doğal olarak durgunluk yaşanıyor. Eminevim sayesinde ayda ortalama 1.500 kişi konut sahibi oluyor ve bu durum pazara canlılık getiriyor. En ufak kasabalarda dahi Eminevim’den ev alan insanlar sayesinde piyasada, ekonomide bir rahatlama sağlanıyor.. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak” dedi. “Araştırma yapmadan bu tür sistemlere kesinlikle girmemek lazım.” diye konuşmasına devam eden Emin Üstün, “Bu işler çok ciddi işler. Eminevim Sistemi dayanışma ve güvene dayalı finansman sistemi. Biz 27 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar 120.000’i aşkın kişiyi ev ve konut sahibi yaptık ve kimseyi mağdur etmedik. Yolumuza güven ve dayanışmayla sağlam adımlarla devam ediyoruz.” diye konuşmasına devam etti.



Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün ise konuşmasında; ''Bursa ki; Osman Gazi’nin, Orhan Gazi’nin, Ulubatlı Hasan’ın ve nice kıymetli isimlerin gönlü değmiş bir diyardır. Onlar bu toprakları gelip imar ederek bu topraklara değer kazandırdılar. Bizler de istedik ki bu topraklardaki yuvanıza vesile olalım… Bizler ki inanan insanlar olarak sabretmenin kıymetini; sabredilen şeye kavuşunca daha da iyi anlayan bir toplum olarak bugün burada bir kez daha buna şahit olmaktayız” sözlerine yer verdi.



Tuba Üstün ''İnsanlığa faydalı olmak ve hayra hizmet etmek idealiyle yola çıkmış olan Emin Şirketler Grubu 1991 yılında attığı ilk adımdan bu yana, siz kıymetli üyelerimizle el ele vererek, büyüyen bir aile olmuştur'' ifadelerine yer verdi. Bu ifadeleriyle de Emin Şirketler Grubu'nun, bünyesine katmış olduğu üyeleri müşteriden ziyade bir aile ferdi olarak gördüğünü vurguladı. “Bu buluşmalar sistemimizi anlatmak için fırsat oluyor. Hem evlerini alanlar bizimle bu kaynaşmayı yaşıyorlar hem de evi ya da otomobili olmayanlar veya yatırım yapmak isteyenler bu sistemi öğrenmiş oluyor. Geçtiğimiz ay Denizli’de gerçekleştirdiğimiz tapu teslim töreninin ardından Bursa’da 100 ailemizin tapularını teslim etmenin haklı gururunu hep beraber yaşıyoruz. Şimdiye kadar Bursa’da tam 5 bin 780 ailemiz ev ve araç sahibi oldu. Tapu teslim törenlerimiz Türkiye’de yıl boyunca bu coşkuyla devam edecek” dedi.



Büyük bir heyecanın ve mutluluğun gözlemlendiği törende; televizyon dünyasının sevilen isimlerinden, Bekir Develi sunuculuk yaptı. Gece; mehteran takımı gösterisi, hediye çekilişleri ve hak sahiplerine tapularının dağıtılması ile sona erdi.



CEVAPLAYAN:
BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN: PaylaşPaylaşPaylaş