Eminevim, Karadeniz Ereğli'de tertiplediği program ile 60 ailenin tapularını teslim etti.

14 Kasım 2018
Eminevim, yine yüzleri güldürdü Eminevim, Karadeniz Ereğli'de tertiplediği program ile 60 ailenin tapularını teslim etti. Törende konuşan Elbirliği Sistemi'nin kurucusu Emin Üstün, faizsiz bir sistem geliştirdiklerini ifade ederek; “Sistem, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak,” dedi.






Sefa Üstün; “Alternatif bir model”
Emin Grup İcra Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün de Türkiye'de uyguladıkları ‘Elbirliği' iş modelinin, sosyal adaletsizlik ve gelir adaletsizliği ile bunların ana kaynağı olan faiz sistemine alternatif bir model olduğunu ifade etti. 28 yıldır yüz binlerce insanı hayallerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Üstün, Eminevim olarak insanı merkeze koyup onun mutluluğunu hedeflediklerini belirtti. İnsanların neye ihtiyacı varsa onu elbirliği sistemi ile karşılayacaklarını vurgulayan Üstün; “İnsanlarımızın önce otomobil almalarına vesile olduk, şimdilerde ise ev sahibi olmalarını sağlıyoruz,” dedi.




Emin Üstün “Türkiye'nin her yerinde üretimimiz var”
Eminevim olarak inşaat imalat sektörüne giriş yaparak İstanbul ve Erzurum'da 3 site inşa ettiklerini, bunun yanında enerji sektöründe güneş enerjisi üzerine çalışmalar yaptıklarını anlatan Üstün, tarımsal olarak ta Türkiye'nin çeşitli noktalarında zeytin, muz, elma, buğday ve fındık gibi üretimler yaptıklarını söyledi.

Adapazarı'nda 1500 büyük baş hayvanlık bir besi çiftliklerinin olduğunu dile getiren Üstün, Konya'da da 2500 hayvanlık besihane yapımını bitirmek üzere olduklarını dile getirdi.

Emin Üstün, uyguladıkları sistemin resmi altyapısının bir an evvel hazırlanması gerektiğini söyledi. Almanya'nın bu tasarrufa dayalı finans sistemine 80 yıl önce başladığını ve şu ana kadar 800 milyar Euro civarında konut satışı yaptığını vurguladı. Üstün, Türkiye'de bu sistemin resmi altyapısı için çalışma yapıldığını ancak yavaş ilerlediğini belirtti.
CEVAPLAYAN:
Emin Üstün Holding
Emin Üstün HoldingKurumsal İletişim
BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN: PaylaşPaylaşPaylaş