Merhaba bu sisteme yeni üye olmayı düşünen biraz kararsız ve birazda terettüt eden yeni evlenmek üzere olan ve her vatandaş gibi ev sahibi olmayı isteyen bir bireyim merak ettiğim cok soru var lakin bunlari yüz yüze danışmanlar ile görüşeceğim sadece şu sorunun cevabını kendime veremedim açıkcası biliyorsunuz ki Türkiye`de bir cok insan ev sahibi olmak istiyor ve bunun icin cok uğraşıyor ve biliyorsunuz ki bunu kötü niyetle kullanan bir cok insana sahibiz açıkcası merak ettiğim ve Emin`im ki yeni üye olmayı düşünen bir cok üyenin merak ettiği bir durumdur bu ( şahsen etrafımdaki herkes bunu merak ediyor ) biz size güveniyoruz paramızı teslim ediyoruz ve yaklaşık 28 yıldır bu devam ediyor peki bi 28 yıl daha devam edecek mi açıkcası ülkemizde çiftlik bank, kasar bank, tavuk bank gibi bir cok yan sanayi kuruluş oldu ve mazlum insanları umutlu insanları cok üzdüler sorum şu simdi biz bu parayı verdik tapumuz blokeli peki ya yarin sizde giderseniz ? size nasıl guvenebiliriz ki bu konuda.

Furkan Şimşek
F..... Ş..... İSTANBUL - 20 Aralık 2018
 Öncelikle Emin şirketler grubu, belirttiğiniz şekilde 28 yıllık geçmişi ile, 130.000 den fazla insanı hayallerine kavuşturması ile, bugün ise 100.000 üzerinde aktif müşterisi, 100 ü aşkın şubesi, 1500 e yakın çalışanı ile köklü ve güçlü bir şirkettir.
Ticaret kuralları kanunlarına uygun bir şekilde varlığını sürdürmektedir.
Gücünü El birliği ve yardımlaşma temellerine dayandıran bir işletmedir.
Vermiş olunan örnekler münferit, haksız ve emeksiz kazanca yönelik ortaya çıkmış, hayal ticareti yapan firmalardır. İnsanları kolay yoldan kazanmaya teşvik eden bir uygulamanın geleceği de en baştan bellidir.
 
Eminevim Elbirliği sistemimize dahil olan her müşterimizle ile Ticari Kurallara uygun, her iki tarafında haklarını koruyan yasal bir sözleşme imzalanmaktadır. Bütün tahsilatlar ve geri ödemeler yasal yollarla yapılmaktadır. Müşteriyi ve şirketi koruyan durumlar sözleşme ile yazılı olarak belgelenmektedir. Oluşacak ihtilaflar halinde tüketici hakem heyetleri ve tüketici mahkemeleri nezdinde çözüme kavuşturulmaktadır.
Teslimat sürecinde ise müşterimiz kendi bulduğu kat irtifaklı, kat mülkiyetli evi alacağını beyan etmektedir.
İş bu taşınmaz üzerinden risk değerlendirmesi yapıldıktan sonra yani üyenin geriye kalan borcunu karşılayacak nitelikte olup olmadığı değerlendirilmektedir. Bu işlemin başlıca amacı tam olarak kafanıza takılan soruda olduğu gibi diğer üyelerimizin haklarını korumak ve sistemin devamını sağlamak amacıyla yapılmaktadır.
Ödeme üyemizin kendisine yapılarak taşınmazını alması sağlanmaktadır. Bu aşamadan sonra üyemizin kalan borcunu ödememesi durumunda mal varlığı hakkında gereken yasal süreç işletilmekte. Diğer üyelerimizin hakları korunmaktadır.
 
Saygılarımla.

CEVAPLAYAN:
BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN: PaylaşPaylaşPaylaş