Tapusunu Alan Mutlu Müşterimiz

LÜTFİYE YILDIRIM
LÜTFİYE YILDIRIMKOCAELİ - 14 Aralık 2021
       

Bir kadın olarak  Tek başıma Başardım..

Merhabalar İsmim Lütfiye Yıldırım. Kocaeli’de yaşıyorum. Çocuklarım için hayat ile kutlu bir mücadele verirken bir ev sahibi olabileceğim aklıma geldiğinde heyecanlanıyordum fakat olabileceğini hiç düşünmemiştim. Asgari ücretle çalıştığım için bana yatırım çok ama çok uzak geliyordu.

 Bir yakınım Eminevim den aldığını söylemişti. Merak ettiğim için Eminevim İzmit Şubesine gittim. Müşteri Temsilcisi Ramazan Güner Bey ile görüştüm. Görüşme esnasında hayal etmediğim şeyleri bir kadın olarak başarabileceğimi detaylı bir şekilde rakamlarla örneklerle aktarınca kendimi o kadar güvende hissettim ki hakikaten de söylediği her şeyi yaşadım. Karar vermek ile neleri başarabileceğimi düşünmeye başladım. Ve o gün hiçbir birikimim yok iken Bismillah dedim. İlk kurada ismim okundu ve evimi aldım. İsmim çekilişte okunduğunda yaşadığım o sevinci kelimelere sığdıramam..

Bu gün bu yazıyı yazarken çok duyguluyum kendi evimde kendi masamdan yazmanın duygusu bambaşka.

Bir kadın olarak Tek başıma başardım..

Çocuklarım ile bir yuvamın olması çok güzel ve Allah ihtiyacı olan herkese bir an önce nasip etsin.

Bu gün büyük kurumlarda müşteri temsilcisine ulaşmak için hiçbir yol yok iken daima ulaşabileceğim müşteri temsilcimin olması, şubeye gittiğimde müşteri değil bir aile gibi ağırlamam tüm personeller ile aile gibi olmam ayrı bir zenginlik katıyor..


Tanıdığım ihtiyacı olan olmayan herkese tavsiye ediyorum Eminevim ‘e yönlendiriyorum. Ve Eminevim’e henüz gitmemiş ailelere lütfen dışarda söylenenleri dinlemeyin gidin şubeden bilgi alın artısı, eksisi ile her şeyi paylaşıyorlar. Aile ortamını fark edeceksiniz.

İyi ki başlamışım iyi ki varsın Eminevim.. Allah razı olsun
BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN: PaylaşPaylaşPaylaş