Tapusunu Alan Mutlu Müşterimiz

MUSTAFA TOKLU
MUSTAFA TOKLUHATAY - 14 Aralık 2021

1997 den İtibaren EMİNEVİM ile çalışmak MUTLULUK verici....
 
İsmim Mustafa TOKLU. 48 yaşındayım. Evliyim, 2 kız çocuğu babasıyım. Hatayın Dörtyol İleçsinde yaşıyorum. Öğretmenim.
 
Eminevim ile ilk tanışmamız İmamlık görevi yapan abim sayesinde 1997 yılında gerçekleşti. 1997 li yılarda gazete ilanlarından 0 km Doğan SLX araç kampanyası olduğunu öğrendik. Ablama araç almayı planlıyorduk. 20 kişilik araç kapmayasına dahil olduk. 1997 yılında ablama bu kampanya sonucunda 0 km Doğan SLX araç aldık. Şuan bu aracı halen kullanmaktalar.
 
2014 yılında Eşim Sibel TOKLU adına araç üyeliğine dahil olarak bizede araç almak nasip oldu.Bir çok arakadaşa eşin ve ben EMİNEVİM İ tavsiye ederek ev ve araç sahibi olmalarında vesile olduk ve hayır dualarını aldık. Bunun haricinde 300.000 tl eşim adına yeni bir üyelik daha açtık. Allah nasip ederse Mart ayında çekilişimiz olacak.
 
Tek bir amacımız vardı. Faizsiz olarak ev ve araç sahibi olmaktı Rahmetli Emin ÜSTÜN beyden Allah razı olsun. Sayesinde araç sahibi olduk. Ev için adımları attık nasip olsun inşallah.
 
Dilerim herkesin bu sistemden faydalarak Ev , araç  ve İş yeri sahibi olmasıdır. Bu değerlerde bize herzaman desteğini esirgemeyen Hatay Dörtyol Şube Müdürü Zülküf TÖRER bey e ve tüm Dörtyol Şube çalışanlara teşekürü borç biliriz.
 
Tek bir düşüncem var İnsanların ön yargılarını yıkarak Eminevim şubelerini gidip güleryüzlü şube çalışanları ile tanışıp onların kendileri için bir yol haritası çizmeleri için şubeleri ziyaret etmesidir.
 
                                                                                                          Mustafa TOKLU

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN: PaylaşPaylaşPaylaş